Pergamentkunst (pergamano) ...
Gennem mange år har vi fremstillet pergamentkunst her på Marielyst. Pergamentkunst er en spændende måde at lave postkort, fødselsdagskort, bordkort osv. på. F.eks. også til dåb, jubilæer, bryllupper og alle mulige andre højtider. På Marielyst er det Bodil der står for den kreative process med at producere disse flotte ting og nedenfor ses forskellige produkter samt et lille glimt af fremgangmåden hvorpå tingene bliver lavet. Se meget mere og stil al verdens spørgsmål, hvis du kommer og besøger os.

Herover er Bodil igang med at producere endnu et flot kort - sirligt og præcist. Altid med det feminine, elegante som udgangspunkt - med nøje afstemte farver i forhold til budskab, papir og formål. Alle de hjemmelavede brugsting fra Marielyst kan købes når man er på besøg - de er udstillet i kaffestuen.


Pergamentkunst giver mange muligheder for at skabe flotte og sjove brugsting. Her er f.eks. en lille æske til et smykke eller lignende.


Et færdigt kort. Bemærk hvordan der sirligt er skåret ud til hver enenste lille hul i papiret. Der ligger mange timers arbejde bag de flotte brugsting.


Endnu et flot kort fremstillet i pergamentkunst og to smukke små lamper - en kombination af trædrejning og pergamentkunst.

Tilbage ...