Gæster og hygge i vores kaffestue ...
I vore hyggelige lokaler kan vore gæster spise Deres medbragte mad - eller få serveret kaffe og hjemmebag. Lokalerne kan rumme 50 personer, så der er rig mulighed for at tage både venner og familie med. Brugskunsten, der produceres her på Marielyst, er arrangeret på borde, hylder osv. for på bedst mulig måde at blive præsenteret flot. Brugskunsten kan købes for yderst rimelige priser.


Vores højsæson er perioden april til oktober - men året rundt har vi besøg af mennesker fra hele landet. Med elementer fra naturen og hvad der ellers er opppe i tiden, sørger vi for rette stemning - der passer på årstiden.


Som før nævnt har vi besøg af alle slags gæster, der kommer i både store grupper eller blot 2 mand høj. Vi nyder livet det giver på gården og der er masser af plads til både barnevogne, vintertøj og glade børn.


Firmaudflugter har vi også taget imod - og bl.a. har Sydbank Brædstrup ofte været og besøge Marielyst. De kommer en hel busfuld glade mennesker og nyder nogle dejlige timer herude på "den jydske højderyg". Alle er velkomne såvel unge som gamle.


Tilbage ...