Når turen går til Marielyst...
... så glæd dig til et par dejlige og afslappende timer sammen med Bodil og Niels Peter. På billedet herunder ser du indehaverne ved opkørslen til Marielyst, klar til at tage imod endnu et hold gæster. Forinden er der gjort klar i kaffestuen, Bodil har bagt kringler, kaffen er sat over osv. Vi glæder os altid til at få besøg.
Vi fortæller altid vores livshistorie. En historie om vores liv gennem mange år - om hvorledes vi er havnet som udbydere at en lille turistattraktion midt på den jydske højderyg og naturligvis om hvad vi har lavet inden da.
Desuden deler vi naturen med vore gæster! Vi nyder den og suger den ind i os... se de smukke billeder her på hjemmesiden og kom så forbi og se endnu mere. Den ændrer sig dag for dag og der er altid noget nyt og spændende at beundre.
Historien handler om at du kan alt, hvad du vil - uanset alder. Vi er trådt ind i vores 3. alder og har gennem livet lært, at det handler bare om at kunne se mulighederne og holde fast på humøret og livsgnisten, så kan man selv det mest utrolige. Denne tro gør at vi idag møder utrolig mange forskellige mennesker, der deler deres historie med os ligesom vi gør med dem!


Brugskunst såsom trædrejning og pergamentkunst er vores store lidenskab. Vi har lagt landbrugsdriften bag os og bruger al vor tid på at være kreative og skabe flot dansk husflid. Alle de ting vi producerer sælges til vore gæster. Det er kun få steder i Danmark, der er mulighed for at købe så flotte ting som her.


Herover ses en del af pergamanoafdelingen, med både lamper, julepynt, påskepynt, diverse kort, patchwork m.v. Og det er værd at bemærke at det hele er hjemmelavet - og ikke importeret fra asien eller lignende. Vi laver selv det hele.


Hånddyppede stearinlys - hjemmelavede.

Tilbage ...